uppdrag

Styling & Hårförlängning

Glow like the beauy you are.

Det är inte alltid lätt att få till det perfekta svallet! Låt mig hjälpa dig fixa till ett perfekt Hollywood hår. Du väljer din look! 

Har du alltid drömt om längre, tjockare, eller jämnare hår?
Då kan en hårförlängning vara räddaren i nöden! Som certifierad extentionspecialist kan jag erbjuda en skonsam och säker hårförlängning med ett underbart resultat! 

Hårförlängning passar det flesta hårtyper, och med rätt professionell insättning så kan du känna dig trygg i att ditt hår inte tar någon skada. 

Jag använder mig av två olika skonsamma metoder:
​​​​​​​

KERATIN

Dessa värmer man upp med en tång som sedan rullas mellan fingrarna för att bli små tunna fästen. Passar det flesta hårtyper. 

TAPE

En speciell tejp som är framtagen speciellt för hårförlängning där löshåret sitter på remsor. Passar alla hårtyper men främst för dig med tunnare hår. 

OBS!!  Vilken metod som behövs för ditt hår beror på olika faktorer därför krävs en konsultation om du inte haft hårförlängning tidigare.

Certifierat av BALMAIN.

Priser

Priser för styling & hårförlängning


Hårförlängning             fr 2 500 kr

1-3 timmar
Med en hårförlängning kan du få längre, tjockare, jämnare hår! Eller varför inte skapa färg effekt med extentions. Unna dig det drömhåret du alltid önskat!